TAKMIČENJA

Poštovani odgajatelji/nastavnici, djeco/učenici i roditelji,

Javna ustanova Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo, u suradnji s Ministarstvom za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo i općinama organizira općinska i kantonalna takmičenja za školsku godinu 2023/2024.
Takmičenja su otvorena za učenike osnovnih i srednjih škola Kantona Sarajevo, pružajući im priliku da pokažu svoje znanje, talente i vještine. Kroz ova takmičenja, želimo potaknuti kreativnost, inovacije i razvoj kod naše djece i učenika.
Posebno smo ponosni što će djeca iz JU „Djeca Sarajeva“ iz privatnih registrovanih predškolskih ustanova Kantona Sarajevo, kao i predškolska djeca Ustanova za specijalni odgoj i obrazovanje te Doma bez roditeljskog staranja (Mali porodični dom – MPD) Kantona Sarajevo sudjelovati u trodnevnim aktivnostima pod nazivom „Predškolski dani“. Ovo je prilika za naše najmlađe da pokažu svoje bogato kreativno stvaralaštvo i izražavanje.
Njihov doprinos kroz znanje, talente i vještine ne samo da predstavlja njih same i njihove škole, već i Bosnu i Hercegovinu na svim razinama natjecanja. Oni su ponosni ambasadori naše zemlje!
U sekciji pod nazivom “TAKMIČENJA” možete pratiti sve relevantne informacije vezane za put izvrsnosti naše djece i učenika.
Želimo svima puno uspjeha i sreće!
Najuspješniji takmičari za školsku 2022/2023. godinu neka nam budu inspiracija za dostizanje još neosvojenih postignuća.
Oni su naš ponos!

S poštovanjem,
JU Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo

SRETNO NAŠIM TAKMIČARIMA I NJIHOVIM NASTAVNICIMA NA PUTU IZVRSNOSTI!

Općinska takmičenja

Kantonalna takmičenja

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke hotelskih i ugostiteljskih usluga

24.6.2022.

Poziv za dostavljanje ponuda

Nabavka hotelskih i ugostiteljskih usluga u zemlji i inostranstvu za potrebe Instituta za razvoj preduniverzitetskog obrazovanje Kantona Sarajevo za 2022. godinu