TAKMIČENJA

Poštovani odgajatelji/nastavnici, djeco/učenici i roditelji,

Javna ustanova Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo u skladu s nadležnostima i u saradnji sa Ministarstvom za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo organizira i provodi takmičenja za učenike osnovnih i srednjih škola Kantona Sarajevo za školsku 2022/2023. godinu.
Djeca iz JU „Djeca Sarajeva“ iz privatnih registrovanih predškolskih ustanova Kantona Sarajevo, kao i predškolska djeca Ustanova za specijalni odgoj i obrazovanje i Doma bez roditeljskog staranja (Mali porodični dom – MPD) Kantona Sarajevo će učestvovati i pokazati bogato kreativno stvaralaštvo i izražavanje kroz trodnevne aktivnosti pod nazivom „Predškolski dani“.


U sekciji pod nazivom TAKMIČENJA ćete moći pratiti sve informacije vezane za put izvrsnosti naše djece i učenika koji svojim znanjem, talentima i vještinama predstavljaju sebe, svoju školu i Bosnu i Hercegovinu na svim nivoima takmičenja i kao takvi su najbolji ambasadori svoje zemlje.

SRETNO NAŠIM TAKMIČARIMA I NJIHOVIM NASTAVNICIMA NA PUTU IZVRSNOSTI!

Općinska takmičenja

Kantonalna takmičenja

Konačna rang-lista kantonalnog takmičenja za učenike osnovnih škola

 

iz nastavnog predmeta Turski jezik (drugi strani jezik)

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke hotelskih i ugostiteljskih usluga

24.6.2022.

Poziv za dostavljanje ponuda

Nabavka hotelskih i ugostiteljskih usluga u zemlji i inostranstvu za potrebe Instituta za razvoj preduniverzitetskog obrazovanje Kantona Sarajevo za 2022. godinu