Obilježavanja 6. aprila – Dana grada Sarajeva u Domu oružanih snaga BiH

Povodom obilježavanja 6. aprila – Dana grada Sarajeva u Domu oružanih snaga BiH održan prvi zajednički koncert učenika svih muzičkih škola KS pod nazivom “Sarajevo ljubavi moja” i izložba likovnih radova učenika srednjih škola KS pod nazivom “Mladi voljenom gradu”
JU Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja KS u saradnji s Ministarstvom za odgoj i obrazovanje KS i direktorima muzičkih škola KS organizirao svečanu manifestaciju obilježavanja 6. aprila – Dana grada Sarajeva.
Svojim prisustvom manifestaciju su uveličali predstavnici Gradske Uprave grada Sarajeva, Ministarstva za nauku, visoko obrazovanje i mlade KS, Ministarstva za odgoj i obrazovanje KS, predstavnici Instituta, direktori osnovnih i srednjih škola KS, nastavnice i nastavnici, predstavnici Vijeća roditelja, predstavnici medija, i brojni drugi gosti.
Ovo je prvi put da se na ovakav način obilježava Dan oslobođenja našeg najljepšeg grada. Dijelimo ovu sreću sa svima Vama i ponosni smo na našu talentiranu mladost koja je za sve prisutne pripremila bogat program.

Sektori

Obavještenje o poništenju postupka nabavke

23.12.2022.